Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ

Δεν θα αναφερθώ στην απόλυτη επιτυχία που είχε η Γενική συνέλευση του Κισαμικού στο Φαλδάμειο ίδρυμα, αλλά θα σταθώ στην τοποθέτηση του δημάρχου σχετικά με το γήπεδο. Μια κουβέντα που δυστυχώς την άκουσαν και ξένοι άνθρωποι -παρών παράγοντες του ΟΦΗ σαν αδελφό σωματείο- και δεν κτύπησε καθόλου καλά στα αυτιά όλων μας. 
"Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να γίνει το στάδιο στην Κίσαμο, υπάρχουν άνθρωποι μέσα από το δημοτικό συμβούλιο που το σαμποτάρουν, υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν τον Περιφερειάρχη και του λένε διάφορα ώστε να μην γίνει."
Η αλήθεια είναι ότι ο Κισαμικός και οι άνθρωποι του έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν αυτή την ομάδα εκεί που βρίσκεται σήμερα. Άξιοι, δεν τα παρατούν, δεν κουράζονται, βρίσκουν λύσεις, και το σπουδαιότερο επιζητούν την ομοψυχία, όμως ως και χθες που ήταν ένα ερασιτεχνικό σωματείο η βοήθεια από την πολιτεία και τις δημοτικές αρχές μας ήταν μηδαμινή. Όμως παρ΄όλα αυτά κρατούν στάση αξιοζήλευτη... 
Βέβαια η απορία μου είναι απλή.....Τι θα γίνει λοιπόν αύριο όταν θα συμπληρώσουν τον φάκελο προς την ΕΠΟ, ποιο γήπεδο θα δηλώσουν; 
Του ΟΦΗ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O κος ΣΤΑΘΑΚΗΣ θα πρέπει να καταλάβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι δεν είναι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ αλλά πλέον είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ και έχει ο ΙΔΙΟΣ αντικειμενικές ευθύνες, καλό θα ήταν να μην πετα την μπάλα στην εξέδρα όποτε τον συμφερει. Αν κάποιοι "όπως υποστηρίζει" σαμποτάρουν σχεδιαζόμενα έργα τότε δεν έχει παρα να τους κατονομάσει και να μην πετά λάσπη στον ανεμηστήρα προσπαθώντας έτσι να μετριάσει τις δικές τους ευθύνες για την μη υλοποίηση και ολοκλήρωση αθλητικών υποδομών στην Κίσαμο. Πολύς λόγως και "πολιτική" γίνεται με αφορμή την βελτίωση και αποπεράτωση των υπαρχόντων ή και την χωροθέτηση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και το αποτέλεσμα μέχρι τώρα είναι αρνητικό και πολύ φοβάμαι ότι θα παραμείνει έτσι γιατί πολύ απλά έχουμε καθυστερήσει, για άλλη μία φορά, εγληματικά!!! Είμαι σίγουρος πλέον ότι δεν μας απασχολεί πού και πότε θα γίνει στάδιο, αλλά μας απασχολεί σε ποιανού την πλάτη θα ρίξουμε την ευθύνη που ΔΕΝ θα γίνει!!!



Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΕΨΑΧΝΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΔΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ , ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΙΑ ΥΓΕΙΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, Η ΕΔΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ... ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ... ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Ποσό διάστημα ακόμα θα δουλεύει το κοσμο ? και θα μας φταίνε οι άλλοι! Να μας πει ποτέ και που έφερε 1 € .Το μεγαλύτερο έργο του είναι να κατηγορεί τους προηγούμενους ! Ξέρει και ο ιδιος αλλά και ο κοσμος ότι γίνεται στη κισαμο είναι της περασμένης Δημοτικής Αρχής (έκτος από το 30000χιλιαρο στα ομπρελοκαθισματα που είναι δικό της επίτευγμα!!!)