Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ

9 χιλιόμετρα δικτύου έχουν μείνει για να τελειώσει το έργο του Βιολογικού στον κόλπο της Κισάμου και τα 8 από αυτά είναι μέσα στην πόλη. Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες το έργο είναι να τελειώσει τον Σεπτέμβριο αλλά είναι πιθανή μια δίμηνη παράταση. 
Φυσικά είναι έργο πνοής και θα το λέμε συνέχεια μιας και όλοι μας διαπιστώνουμε καθημερινά και ειδικά τώρα που καθαρίζουν τα φρεάτια των ομβρίων της πόλης τι έκαναν οι καλοί μας γείτονες και που έριχναν τους βόθρους τους.
Λογικό λοιπόν να συνδεθούν όλοι ακόμα και αυτοί που περηφανεύονται ότι οι βόθροι τους είναι "άπατοι"...προέχει ο υδροφόρος ορίζοντας και η υγεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: