Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΓIA MIA KANTINA

Τι έγινε στα νότια μας κοντά στο Λαφονήσι...κάποιος άνοιξε δρόμο λέει μέσα σε δάσος αλλά τον πήραν χαμπάρι...είναι λέει και εκλεγμένος. 
Τι κρίμα η τοπική αυτοδιοίκηση να γράφει τους νόμους στα παλιά της τα παπούτσια ...αυθαιρετεί καταστροφικά σε μια περιοχή NATURA, αντί να εργάζεται για την υλοποίηση της ΕΠΜ (στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στις εξαγγελίες για άμεση επικαιροποίηση και εφαρμογή - πρώτη στην σειρά εξαγγελιών). Καταστροφικό!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός! Και μιας και ο τίτλος του blog είναι «Σα Δε Ντρέπεσαι» εγώ θα έλεγα Σα δε Ντρεπόμαστε εμείς που τους ψηφίσαμε!
Με τέτοιους συνεργάτες θα κάνει έργο ο Τσατσαρωνάκης;
Μα είναι δυνατόν εκλεγμένος στο δήμο να διατηρεί παράνομα καντίνα σε μια από τις 5 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης; Και αν δε κάνω λάθος είναι και προστατευμένη. Κατα τα άλλα η τουριστική ανάπτυξη μας μάρανε. Με τέτοια παιδεία ούτε για κλάματα δεν είμαστε!

Έτσι με παράνομους φούρνους, καταστήματα και καντίνες θα κάνει έργο ο δήμαρχος μας. Ξέρει όμως όλα αυτά να τα συγκαλύπτει με επιμέλεια….
Μπράβο και σε αυτόν και σε εμάς που τον ψηφίσαμε!
Σπύρος.