Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...

Στα Χανιά ή στο Ρέθυμνο το εστιατόριο που έφαγαν οι μαθητές από το Αμύνταιο και έπαθαν δηλητηρίαση.... 
Πάντως οι μαθητές  είναι όλοι καλά και συνεχίσουν την εκδρομή τους

"Τις ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση του για το προσωρινό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν, εξέφρασαν οι καθηγητές και μαθητές του Λυκείου Αμυνταίου Φλώρινας που βρίσκονται στην Κρήτη σε πολυήμερη εκδρομή. Οι 60 μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους που είναι καλά όλοι στην υγεία τους, συνεχίζουν κανονικά σήμερα το πρόγραμμα της εκδρομής τους στην Ανατολική Κρήτη. Οι ίδιοι στην χθεσινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη στο ξενοδοχείο που διαμένουν, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Κρήτη, τους Κρητικούς και τις υπηρεσίες υγείας, τον διοικητή και το προσωπικό του Βενιζελείου νοσοκομείου για την άμεση ανταπόκριση τους. 
Στο μεταξύ οι υγειονομικές υπηρεσίες των ΠΕ Ρεθύμνου και Χανίων ερευνούν σε χώρους εστίασης τα αίτια που προκάλεσαν τα προβλήματα υγείας στους μαθητές που ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν και ξεπεράστηκαν γρήγορα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: