Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ

Να οι άμεσες ανάγκες του δήμου Κισάμου σε προσωπικό για το επόμενο 8μηνο.
Α) Καθαριότητα
-Πέντε (5) εργάτες καθαριότητας ΥΕ 16 για χρονικό διάστηµα έως οκτώ (8) µήνες.
-Δύο (2) οδηγοί απορριµµατοφόρου ΔΕ για χρονικό διάστηµα έως οκτώ (8) µήνες.
Β) Υδροάρδευση
 -Έναν (1) Υδραυλικό ∆Ε30 για χρονικό διάστηµα έως οκτώ (8) µήνες.
Γ) για τον Μπάλο  
-Πέντε (5) άτοµα ΔΕ1 για την είσπραξη του τέλους χρήσης των έργων υπαίθριας αναψυχής στη περιοχή Ακρωτηρίου Γραµβούσας και Μπάλου. 
-Δυο (2) άτοµα ΔΕ1 για παροχή τουριστικών πληροφοριών, µε πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας. Πρόσθετη γνώση γλώσσας θα συνεκτιµηθεί και 
-Δύο (2) άτοµα εργάτες καθαριότητας ΥΕ 16 για την καθαριότητα των έργων υπαίθριας αναψυχής στη περιοχή Ακρωτηρίου Γραµβούσας και Μπάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: