Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

 Σήμερα το βράδυ όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του "Ποταμιού" θα βρεθεί στα Χανιά ο πρόεδρος του κ. Στ. Θεοδωράκης. Μάλιστα με την άφιξη του θα έχει μια συνάντηση με τους Δημάρχους και τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Χανίων.
Την Τετάρτη 25 Mαρτίου θα παραστεί στη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου κι έπειτα θα παρακολουθήσει την παρέλαση.
Το μεσημέρι θα γευματίσει με τους υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του Ποταμιού στα Χανιά.
Το βράδυ της ίδιας μέρα θα συναντηθεί με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Βασίλη Διγαλάκη.
Την Πέμπτη 26 Μαρτίου στις 11 το πρωί θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ) και στις 4 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχει συνάντηση στο ΕΒΕΧ με τους εκπροσώπους των παραγωγικών κλάδων του Νομού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: