Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

        Θέματα Οικονομικού & Επιχειρησιακού Γραμματισμού
Την Τετάρτη 18/03/2015 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο που διοργανώθηκε από  την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)  σε συνεργασία με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου με τίτλο: «Θέματα Οικονομικού & Επιχειρησιακού Γραμματισμού” διάρκειας 70 ωρών (35 ώρες διδασκαλία στην αίθουσα και 35 ώρες e-learning). 

Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των Πράξεων «Προγράμματα δια βίου Εκπαίδευσης από τους Κοινωνικούς Εταίρους για την Ανάπτυξη Οριζόντιων και Κοινωνικών Δεξιοτήτων – Α.Π. 7 & 8», οι οποίες είναι ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ). 
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου .....
.. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο κ. Κορκίδη & τη Διοίκηση της ΕΣΕΕ, για την άψογη συνεργασία, τη σωστή οργάνωση και το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό,  καθώς και τον εκπαιδευτή του προγράμματος κ. Μουντάκη Νικόλαο-Σύμβουλο Επιχειρήσεων, που με τις γνώσεις του και την άψογη συνεργασία με τους καταρτιζόμενους εμπλούτισε τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν την Διοίκηση, το Περιεχόμενο & τη Λειτουργία των Επιχειρήσεων, τη Λειτουργία και τις μορφές της Αγοράς, καθώς και την Αγορά του Συντελεστή Εργασία.
Επιπλέον ευχαριστούμε το Τσατσαρωνάκειο Πνευματικό Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ι.Μ.Κ.Σ. για την διάθεση  της αίθουσας διδασκαλίας, την κα Μαρεντάκη Φιλία για την άρτια συνεργασία στο κομμάτι της σίτισης, και ιδιαίτερα όλους τους καταρτιζόμενους για τη συμμετοχή και την άψογη συνεργασία  τους, τόσο με τον εκπαιδευτή όσο και με το Ν.Ε.Σ.Κ. καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος.
Στόχος του ΝΕΣΚ μέσα από τα προγράμματα επιμόρφωσης είναι, οι επιχειρήσεις της Κισάμου να γίνουν πιο ελκυστικές & ανταγωνιστικές, καθώς και η ανάπτυξη επιχειρηματικής κουλτούρας φιλικής προς τον άνθρωπο (ανθρωποκεντρική) προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες της Κισάμου, ενδυναμώνοντας έτσι την τοπική επιχειρηματικότητα, ανταγωνιστικότητα, οικονομία και κοινωνία σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της αγοράς.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: