Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΓΙΑ 23η ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ

Μονοδρομήσεις θα το γράφω όσο μπορώ και όποτε μπορώ... απορώ βέβαια γιατί δεν τις κάνουν, ήταν στις εξαγγελίες, ήταν στις υποσχέσεις, είναι απαραίτητες είναι η σωτηρία της πόλη. Δεν πιστεύω οτι φταίει η πολύ δουλειά τους, μιας και είναι προτεραιότητα κάτι τέτοιο ειδικά σε μια πόλη με ένα δρόμο και με τόση κίνηση αυτός. Σκέφτομαι τι θα γίνει το καλοκαίρι. Και ας γίνω για άλλη μια φορά κακός ...τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ δεν έχουν καμιά δουλειά να παρκάρουν στις πλατείες με τις ώρες, έχουν χώρο δόξα το Θεό πολύ εκεί που πήγαν!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δηλαδή ειρωνευεσαι ότι δεν έχουν πολλή δουλειά, από δημόσιες σχέσεις καλά πάμε, επιστολές στέλνουμε δεξιά αριστερά, στυλάκι μπλαζε εχουμε από τον αντ/μαρχο και άσε τους υποψιασμένους δημότες να βράζουν μόνοι τους στο ζουμί τους