Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Χαιρετίζω την εκδήλωση αυτή και συγχαίρω τόσο τον αθλητικό όμιλο Κισάμου όσο και την Ελληνική Γραμματεία Ομοιοπαθητικής για την πρωτοβουλία τους να προσκαλέσουν για πρώτη φορά στον τόπο μας ομοιοπαθητικό γιατρό, ώστε να ενημερωθούν οι συντοπίτες μας για την ομοιοπαθητική, το σημαντικό αυτό κλάδο της ιατρικής.

Η παρουσίαση αυτή και η παρουσία μου εδώ με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο, διότι μου δίνεται η ευκαιρία να γνωστοποιήσω στο ευρύτερο κοινό της περιοχής μας την σημαντική βοήθεια που μπορώ να παρέχω πλέον, ως φαρμακοποιός, στους ασθενείς – πελάτες, μέσω της εξέλιξης της Ομοιοπαθητικής.
Αναφέρομαι στα Μη Συνταγογραφούμενα Ομοιοπαθητικά Φαρμακευτικά Σχήματα, η χρήση των οποίων καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζω καθημερινά ως φαρμακοποιός από τον πάγκο. Τώρα πια έχω τη δυνατότητα να παρέχω φάρμακα με υψηλό θεραπευτικό αποτέλεσμα, χωρίς παρενέργειες, τα οποία καλύπτουν μεγάλη γκάμα παθολογικών καταστάσεων, απόλυτα ασφαλή, που λειτουργούν ως υποστήριξη του οργανισμού, από πιστοποιημένες πρώτες ύλες, με πιστοποίηση GMP, την οποία έχουν όλες οι φαρμακοβιομηχανίες και τα οποία μάλιστα μπορούν να ληφθούν παράλληλα με οποιαδήποτε χημική αγωγή και σε όλες τις ηλικίες, ακόμα και από βρέφη, χωρίς κανέναν κίνδυνο. Λειτουργεί  ως πρόληψη και φυσικά μια ισχυρή υποδομή στην άμυνα του οργανισμού. Επίσης η χρήση των χημικών φαρμάκων έχει τη δυνατότητα να έχει καλύτερη απόδοση με την συνεργασία του ομοιοπαθητικού φαρμακευτικού σχήματος.
Με τα ομοιοπαθητικά φαρμακευτικά σχήματα μπαίνουμε στο εργαστήριο και κάνουμε φαρμακοτεχνική εργασία, ποιούμε φάρμακο δηλαδή. Είναι μέρος της επιστήμης μας, αυτό σπουδάσαμε και αυτό οφείλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε!
‘Όσον αφορά στους αθλητές είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσει κανείς ότι το φάρμακο ή το συμπλήρωμα διατροφής δεν μπορεί να δημιουργήσει αθλητή υψηλών επιδόσεων ή πρωταθλητή. Όταν αυτό συμβαίνει, συνήθως με εύκολο τρόπο και με αμφίβολα μέσα, υποβόσκουν πολλοί κίνδυνοι για την υγεία. Δυστυχώς τα παραδείγματα είναι πολλά στην παγκόσμια αθλητική σκηνή. Θετικό και ουσιαστικό αποτέλεσμα και κυρίως με ασφάλεια θα φέρει η σωστή προπόνηση, η σωστή διατροφή, ο καλής ποιότητας ύπνος, ο έλεγχος και διαχείριση του στρες κατά την περίοδο των προπονήσεων, αλλά και προαγωνιστικά. Ουσιαστικά η γενικότερη σωματική και ψυχοδιανοητική ισορροπία
Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν τώρα πιο εύκολα τώρα με τη βοήθεια των Μη Συνταγραφούμενων Ομοιοπαθητικών Φαρμακευτικών Σχημάτων. 
Χαίρομαι που μπορώ να υποστηρίξω επιστημονικά και τον αθλητικό χώρο με καθαρή συνείδηση!
Ευχαριστώ, πολύ! 
Κατάκης Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια: