Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Κουνελάκης Στέλιος 
Πρόεδρος ΕΠΟΦΕΚ
Η Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων (Π.Ε.Π.ΣΥ.) προγραμματίζει τις πρώτες αιρετές εκλογές την Κυριακή 29-3-2015. Με βάση το καταστατικό όσοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι θέλουν να προτείνουν υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης πρέπει μέχρι τις 21-1-2015 στις 12:00, να έχουν λάβει απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου τους για εγγραφή στην Ένωση και να την στείλουν μαζί με την αίτηση εγγραφής στο email: info@pepsy.gr
Επίσης όσοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι θέλουν να γίνουν μέλη της Π.Ε.Π.ΣΥ. με δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές της 29-3-2015 πρέπει να πάρουν απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου τους για εγγραφή στην Ένωση μέχρι τις 21-3-2015 και να την στείλουν στο email: info@pepsy.gr
Η εγγραφή στη είναι 30 ευρώ και η ετήσια συνδρομή 20 ευρώ.
Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. της Π.Ε.Π.ΣΥ. γίνονται δεκτές μόνο όταν συνοδεύονται με σχετική απόφαση-πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου στον οποίο είστε μέλος. Η απόφαση πρέπει να έχει αποσταλεί στο email : info@pepsy.gr έως 21-3-2015.
Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που έχουν έδρα το νομό Χανίων θα ψηφήσουν στο εκλογικό κέντρο ,το οποίο είναι στη Αίθουσα του πρώην νομαρχιακού συμβουλίου στα Δικαστήρια(Αντιπερειφέρεια Χανίων) και ώρα από 12:00-18:00.
Επίσης η Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων πραγματοποιεί την Κυριακή, 22 Μαρτίου, στην πρώτη εκλογοαπολογιστική Γενική της Συνέλευση στο Ηράκλειο, στην αίθουσα «Καστελλάκη» στον 1ο όροφο του Επιμελητηρίου, στις 10:30 το πρωί.
Προσωρινό Δ.Σ. ΠΕΠΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: