Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΘΕΝΤΕΣ ΜΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ
Τώρα έχετε την ευκαιρία χωρίς ατομική αγωγή και έξοδα να είστε προσθέτως παρεμβαίνων στην Συλλογική Αγωγή του ΙΝΚΑ για το Ελβετικό Φράγκο
Επικοινωνήστε στο 28220 22641, 2 για τις οδηγίες και να έχετε τις συμβάσεις σας.
Από την δευτεροβάθμια Ένωση Καταναλωτών, ΙΝΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, την πρωτοβάθμια Ένωση Καταναλωτών ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ και το συνεργαζόμενο Σωματείο και μέλος του ΙΝΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Σύλλογο Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ. για τα φυσικά πρόσωπα μέλη του, που είναι μέλη της Ένωσης Καταναλωτών ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, κατατέθηκε και δικάζεται την 01.04.2015 η Συλλογική Αγωγή 234 σελίδες του Ν. 2251/94, για την αποκατάσταση των ζημιών των δανεισθέντων σε Ελβετικό Φράγκο.
Δικηγόροι υποστήριξης είναι οι κ.κ. .....
...Γιάννης Μυταλούλης τηλ. 6945 202953 (υποθέσεις Χαράτσι ΔΕΗ ΕΕΤΗΔΕ–Ολομέλεια-, Διόδια, ΟΑΕΕ ΤΕΒΕ κ.α.) και Μάριος Μαρινάκος τηλ. 6973 565956.
Το δικόγραφο αναπτύσσει αναλυτικά όλες τις παραμέτρους και τα δικαιώματα των δανεισθέντων που καταστρατηγήθηκαν, καθώς ζητά και την έκδοση κρίσης, επί του, πραγματικού ή μη, της διακίνησης Ελβετικού Φράγκου, αν δανείστηκαν δηλαδή πραγματικά ή όχι οι δανείστριες τράπεζες,  και αν ναι, το αν αποπλήρωσαν και πότε τα Ελβετικά Φράγκα που φέρονται ότι δανείστηκαν, τότε και δάνεισαν με μετατροπή τους σε ευρώ τότε τους Έλληνες δανεισθέντες μέλη μας, σε βάρος των οποίων όμως, εμάς που δανειστήκαμε τότε, μεταβάλλουν ακόμα διαδοχικά την τιμή του.
Η Αγωγή θα συζητηθεί την 01.04.15
Κάθε Χανιώτης μπορεί με 50 ευρώ δαπάνη, να είναι προσθέτως παρεμβαίνων και να έχει απ ευθείας το αποτέλεσμα της δίκης για το δικό του δάνειο.
Οι δανεισθέντες φυσικά πρόσωπα μέλη του ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ. Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού φράγκου και τα μέλη του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, μέχρι και την 01.04.15 θα περιμένουν, πολύ λίγο τώρα, μετά το μακρύ ταξίδι τους στα θολά νερά των Δανειστικών Τραπεζικών Συμβάσεων Ελβετικού Φράγκου.  
Σημείωση: Όπως όλοι ξέρουμε καλά την επιθετικότητα και την αγριότητα των Ελληνικών τραπεζών, θα εντατικοποιήσουν τις τηλεφωνικές ενοχλήσεις τους στις ερχόμενες μέρες.
Κάθε πρόταση τους να ζητάτε να είναι γραπτή με συστημένη ταχυδρομική παραλαβή.
Οι υπάλληλοι των τραπεζών και των εισπρακτικών, ενδιαφέρονται να είναι γεμάτα τα δικά τους ταμεία, ανεξάρτητα της νομιμότητας των προς εσάς προτάσεών και απαιτήσεών τους.
Το ΙΝΚΑ, πάντα μοναδικός μπροστάρης, δικάζει το ΕΛΒΕΤΙΚΟ την 01.04.15, το ΕΕΤΗΔΕ στην Ολομέλεια του Α.Π. την 23.04.15, και τον ΟΑΕΕ την 29.04.15, υπέρ όλων !! των ΕΛΛΗΝΩΝ ακόμα και αν δεν είναι διάδικοι !!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: