Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..

Τα σχόλια φιλτράρονται αλλά μερικές φορές περνάνε μιας και είναι τόσα πολλά που αδυνατώ πλέον να τα ελέγξω!! Θέλω λοιπόν να ζητήσω απ΄όλους αυτούς που γράφουν επώνυμα συγνώμη και να "σιχτιρίσω" με το συμπάθιο όλους αυτούς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία που τους παρέχει το σύστημα!!!
Δεν ξαναπερνά λοιπόν κανένα ανώνυμο σχόλιο!!
Τελικά δεν έχουμε την δύναμη ούτε τ΄ονομα μας να γράψουμε....μετά θέλουμε να πάμε μπροστά!!!

5 σχόλια:

Unknown είπε...

κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω παράπονο από το Blog.. και τη φιλοξενία του.

Όμως η απαίτηση του επώνυμου σχολιασμού
είναι ΑΤΟΠΗ αφού κατ ουσία, γίνεται λογοκρισία στα σχόλια (μετριασμός).

Από κει και πέρα μπορεί και τα επωνυμία σχόλια οπό Google+ και αλλού να είναι κατ ουσία Ανώνυμα....

(δεν τους γνωρίζουμε όλους)

Και πίσω από ένα nickname.. δεν σημαίνει ότι γράφουμε και επώνυμα..!!!
ούτε σημαίνει ότι είμαστε και αυτοί που λέμε ότι είμαστε...

Δεν υπάρχει εξασφάλιση σε αυτό..

και τέλος το ζήτημα και η ουσία δεν είναι το ποιος έγραψε... αλλά το τι έγραψε..

Και για αυτό το λόγο υπάρχει και ο μετριασμός για τους "ευγενικούς".

Η επώνυμη αρλούμπα δεν διαφέρει από την ανώνυμη.

Από κει και πέρα αν υπάρχουν ΒΡΙΣΙΕΣ κλπ υπάρχει και ο μετριασμός.

Αν κάποιος καταγγείλει κάτι.. όπως π.χ εγώ.. που λέω

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ της ΟΔΟΥ ΒΑΡΔΑΝΤΩΝΗ
ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ...

αυτό που λέω.. κατ' εσένα έχει σημασία ποιος το γράφει;;;;;;;

ή αν αληθεύει αυτό που λέω και έχω δίκιο ;;;;


Σκέψου το λιγάκι...

μην καταντάμε κατίνες και χάνουμε την ουσία..

και σε αυτό που λες:

Τελικά δεν έχουμε την δύναμη ούτε τ΄όνομα μας να γράψουμε....μετά θέλουμε να πάμε μπροστά!!!

εγώ απαντάω ότι..

Δεν χρειάζονται ονόματα για να ΓΙΝΟΝΤΑΙ τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, χρειάζεται κάποιοι αρμόδιοι να μην κοιμούνται σε όλα τα θέματα.

Αυτά είχα να σου πω...

Υ.Γ. Καταλαβαίνω ότι καμιά φορά μπορεί να γίνεται και κακός "ΧΑΒΑΛΕΣ" με τα σχόλια και να καταντάει βαρετό.. αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ...

φιλικά Μάριος

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ καιρό το blog και έχω διακρίνει την έχθρα του συντάκτη/των συντακτών προς τα ανώνυμα σχόλια. Αδυνατώ να κατανοήσω το λόγο. Από τη στιγμή που όπως αναφέρετε κι εσείς το σύστημα παρέχει αυτή τη δυνατότητα για ποιόν ακριβώς λόγο στερείτε το δικαίωμα των αναγνωστών να σχολιάζουν ανώνυμα; Με τον τρόπο σας απέναντι σε όποιον επιλέγει συνειδητά να καταθέτει τη γνώμη του ανώνυμα παρεμποδίζετε τις διαφορετικές απόψεις που τυγχάνει να ακουστούν σε κάθε καίριο ή μη θέμα που αφορά τον τόπο και την κοινωνία. Έχετε διαπιστώσει -φαντάζομαι- ότι η κοινωνία που ζούμε δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την ύπαρξη πολυφωνίας και στήριξης της διαφορετικής άποψης. Με τον τρόπο σας αυτόν ενισχύετε το φαινόμενο και δεν επιτρέπετε σε ανθρώπους που δεν επιθυμούν να γνωστοποιήσουν την ταυτότητά τους να καταθέσουν την άποψή τους. Είναι οξύμωρο ένα σύγχρονο μέσο ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ(?) ενημέρωσης να ανακοινώνει απλά ότι δεν θα αναρτά ανώνυμα σχόλια γιατί έτσι το θέλει! Ζούμε στην εποχή της ανωνυμίας και εσείς διαχειρίζεστε ένα σύγχρονο μέσο ενημέρωσης (το μοναδικό ηλεκτρονικό στην περιοχή) για αυτό αφήστε τους ανθρώπους να σχολιάζουν ελεύθερα όπως επιθυμούν και εσείς ασχοληθείτε με τα γεγονότα.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Στον τελευταίο ανώνυμο..δεν στερώ απο κανένα κάτι..απλά να ξέρουν οι ανώνυμοι οτι προσωπικές επιθέσεις δεν θα γίνονται δεκτές ...το να γράψεις ανώνυμα την γνώμη σου για κάποιο θέμα θα περνά..ονόματα και κατηγορίες δεν θα ανεβαίνουν...

Ανώνυμος είπε...

Μιας απαντας εσυ Γιαννη στον ανωνυμο σου απανταει και σε εσενα ενας ανωνυμος. Ειναι κακο να λεμε την γνωμη μας για τα δημοσια προσωπα που εχουν να κανουν αμεση σχεση με το μελλον του τοπου???Ειναι κακο να λεμε τι δεν κανει καλα καποιος κατα την δικη μας αποψη παντα??Δεν εννοω φυσικα να βριζουμε..Μεσα στα πλαισια του πολιτισμενου λογου.Αν δεν θες να ανεβαζεις σχολια ανωνυμα ειναι καλυτερα να απενεργοποιησεις τον σχολιασμο. Ειναι κακο να θελει καποιος να πει κατι και να μην θελει να πει ποιος ειναι?Δεν ειναι θεμα φοβου, απλως δεν θελουν ολοι να γινονται πρωταγωνιστες σε κουτσομπολια..Οπως επισης ειναι ανουσιο να βλεπεις ονοματα οπως Ουρσουλα,Μαρια Παπαδοπουλου και Γιωργος Παπαδακης..Αυτοι ξερεις ποιοι ειναι μηπως?

Υ.Γ Αν υπογραψω ως κουτση Μαρια θα ανεβαζεις τα σχολια μου??

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

φυσικά και θα στο ανεβάσω αν δεν βρίζεις...αλλά στην περίπτωση αυτή θα έχεις μια επώνυμη άποψη και μια επώνυμη απάντηση...δηλαδή δεν γράφεις απαντώ στον Ανώνυμο των 8.25 αλλά στην Κουτσή Μαρία. Είπαμε ανεβάζουμε τα σχόλια που έχουν πλάκα και μπορεί να βγάλουμε και λίγο λεζέτι..
Αν κατηγορείται και προσπαθείτε να βγάλετε την πίκρα σας εναντίων προσώπων δεν θα το κάνετε από δω μέσα..γιατί δεν το καταλαβαίνετε;