Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ

Δωρεάν θα τοποθετήσει η εταιρία ΜΟΝΤΑΝΑ-ARTΗ σε 12 σημεία του δήμου μας μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου της 18ης Μαρτίου ενημερωτικές -πληροφοριακές πινακίδες. Η κάθε πινακίδα – σύµφωνα και µε το επισυναπτόµενο υπόδειγµα - θα περιλαµβάνει πληροφοριακό αναλυτικό χάρτη του ∆ήµου Κισάµου που θα επιδεικνύει και τα όρια της ∆ηµοτικής Ενότητας ή Κοινότητας που είναι τοποθετηµένη η πινακίδα, φωτογραφικό υλικό από τα σηµαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής, χρήσιµες πληροφορίες (π.χ. τηλέφωνα δηµόσιων υπηρεσιών), κλπ.
Οι πινακίδες αυτές κατασκευάζονται σύµφωνα µε τις προδιαγραφές της Ε.Ε. και οι διαστάσεις τους είναι 2,00µ ύψος Χ 1,30µ πλάτος. Αποτελούνται από ανθεκτικό υλικό (αλουµίνιο) κατάλληλο για όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι πινακίδες παραχωρούνται ως χρησιδάνειο στο ∆ήµο*  και η εταιρεία διατηρεί την ιδιοκτησία αυτών.
Τα 12 σημεία που επιλέχτηκαν είναι
1. ∆ηµαρχείο Κισάµου.
 2. Πλατεία Ελ.Βενιζέλου.
 3. Μουσείο Κισάµου.
 4. Παιδική χαρά Τελωνείου.
 5. Είσοδος πόλης Κισάµου.
 6. Καλουδιανά (πλατεία).
 7. Πλάτανος (είσοδος Κοινότητας).
 8. Αγία Σοφία-Τοπόλια.
 9. Γραµβούσα-Οινοποιείο.
 10.Πολυρρήνια (πάρκιγκ).
 11.Σφηνάρι (πλατεία).
 12.Ελαφονήσι (αρχή natura).

*Το κόστος κατασκευής των πινακίδων, της εγκατάστασης και της συντήρησης, βαρύνει αποκλειστικά την εταιρεία η οποία διατηρεί το δικαίωµα να νοικιάσει τµήµα της πινακίδας (συγκεκριµένα το κάτω τµήµα διαστάσεων 1,25µ Χ0,70µ) για διαφηµιστικούς σκοπούς. Η µοναδική υποχρέωση του ∆ήµου συνίσταται στην ηλεκτροδότηση αυτών των πινακίδων
(όπου απαιτείται) και στην υπόδειξη των κατάλληλων σηµείων. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πινακιδες για μονοδρομησεις εξω απο το κεντρο υγειας, και γυρω απο αυτο ποτε θα βαλουν?Ο δημαρχος και οι συμβουλοι του περνουν ποτε απο εκει να δουν το χαλι η αποφευγουν αυτους τους δρομους για να μην πεσουν στο σιγουρο μποτιλιαρισμα,χαος κτλ.Εαν εχουν τσιπα πανω τους θα επρεπε να ντρεπονται..Η προηγουμενη δημοτικη αρχη ειχε παρει το πρασινο φως για μονοδρομησεις, η τωρινη γιατι δεν το ολοκληρονει?Πρωτα αυτες τις πινακιδες και μετα τα φρου φρου κι αρωματα.