Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ

Για εκείνες τις μονοδρομήσεις που θ άλλαζαν την παλιοκατάσταση μας τι γίνεται άραγε; Τώρα ούτε έργα βιολογικού γίνονται, ούτε υπάρχουν σοβαρές δικαιολογίες, ας κάνετε λοιπόν αυτό που ψηφίσατε και ας ξεμπλοκάρουμε λίγο το νέο κέντρο μας, ειδικά εκεί στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου.Ο δρόμος  από και προς το Κέντρο Υγείας, αλλά και τα βράδια ο δρόμος έξω από την Μητρόπολη είναι απροσπέλαστοι. Μάλιστα στην Μητρόπολη είμαστε τυχεροί που δεν χρειάζεται να βγουν τα πυροσβεστικά...τι θα γίνει όμως αν συμβεί κάτι; Τα ίδια και στο Κέντρο Υγείας το ασθενοφόρο χρειάζεται προσπάθεια και τύχη για να βγει ή να μπει δίχως να σταματήσει τουλάχιστον 4-5 φορές. 
Κατηγορούσαμε την προηγούμενη δημοτική αρχή οτι είχε βάλει τους δικούς της ντόπιους συγκοινωνιολόγους να λύσουν το πρόβλημα και τώρα που έχουμε αποφάσεις εγκεκριμένες για 2-3 μονοδρομήσεις στα χέρια μας, τις καταχωνιάζουμε στα συρτάρια!
Πλησιάζει το καλοκαίρι .....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο δημος δεν εχει τις 50.000 ευρω που απαιτουνται για τις μονοδρoμησεις (ταμπελες, πινακιδες νεες) κτλ.
Τουλαχιστον θα μπορουσε να γινει τμηματικα 1-2 οδους αρχικα.
Περρακης Κωστας, Καλουδιανα.