Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ...

Τελικά είναι δύσκολο να τελειώσουμε έργο στην Κίσαμο μιας και πάντα τα σχέδια μας είναι σαν τα όνειρα, μεγαλεπήβολα... και δυστυχώς ανεκπλήρωτα. Κάτι τέτοιο λοιπόν θα συμβαίνει και με την ίδρυση του Μουσείου Μουσικών στις Λουσακιές ..και αφού δεν μπορεί να τελειώσει του δίνουμε παράταση...
Έτσι το Δ.Σ του δήμου μας αποφάσισε να παρατείνει τη χρονική διάρκεια της Προγραµµατικής Σύµβασης µεταξύ 
1. Περιφέρειας Κρήτης 
2. ∆ήµου Κισάµου 
3. Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών και 
4. Υπουργείου Πολιτισµού και Αθλητισµού 
....για το ερευνητικό έργο "Σύνταξη και τεκµηρίωση φακέλου ένταξης και δηµοπράτησης" του έργου "Μουσείο Μουσικών στις Λουσακιές ∆ήµου Κισάµου", για ένα (1) έτος, δηλαδή µέχρι 25-2-2016 συµπεριλαµβανοµένου και του χρονικού διαστήµατος που θα απαιτηθεί πλέον της ολοκλήρωσης του ερευνητικού προγράµµατος για τους ελέγχους και τις εγκρίσεις των αρµοδίων- εµπλεκοµένων υπηρεσιών. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ένα αξιο αυτοδιοικητικο ειχαμε και των στείλαμε στων αποκορωνα