Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ...

1. Παρτσαλάκης Αντώνιος κατά τόπο Αντιδήµαρχος για την ∆ηµοτική Ενότητα Μυθήµνης, αναθέτουµε και τις αρµοδιότητες επί θεµάτων: 
 α. Ύδρευσης – Άδρευσης- Βιολογικού Καθαρισµού 
 β. Αγροτικής οδοποιίας ∆ηµοτικής Ενότητας Μυθήµνης 
Επίσης ο κ. Παρτσαλάκης Αντώνιος ορίζεται αναπληρωτής ∆ηµάρχου για την 
περίοδο από 1/9/2014 έως 31/12/2016. 
2. Ξυπολιτάκης Εµµανουήλ, κατά τόπον αντιδήµαρχος για το τµήµα της ∆ηµοτικής Ενότητας Κισάµου που ορίζουν οι Τοπικές Κοινότητες, πλην της ∆ηµοτικής Κοινότητας Κισάµου, αναθέτουµε και τις αρµοδιότητες επί θεµάτων: 
 α. Καθαριότητα ∆ήµου 
 β. Περιβάλλοντος και πρασίνου. 
 γ. Πολιτικής Προστασίας 
 δ. Αγροτικής οδοποιίας ∆ηµοτικής Ενότητας Κισάµου (πλην της ∆ηµοτικής Κοινότητας Κισάµου) 
3. Γλαµπεδάκης Βασίλειος, κατά τόπον αντιδήµαρχος για το τµήµα της ∆ηµοτικής Ενότητας Ιναχωρίου που ορίζουν οι Τοπικές Κοινότητες, αναθέτουµε και τις αρµοδιότητες επί θεµάτων: 
 α. Παιδείας και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών. 
 β. ∆ηµόσιας Υγιεινής, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 
 γ. Εποπτεία και ευθύνη επί των θεµάτων της ∆/νσης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και λειτουργίας των ΚΕΠ. 
 δ. Ευθύνη, συντονισµό και εποπτεία διακίνησης των υπηρεσιακών εγγράφων τόσο µεταξύ των Υπηρεσιών όσο και προς άλλες Υπηρεσίες ή τρίτους. 
 ε. Εποπτεία και ευθύνη επί των θεµάτων ∆ηµοτικής Περιουσίας και Προµηθειών. 
4. Βαρουχάκη - Μαραγκουδάκη Σταυρούλα, κατά τόπον Αντιδήµαρχος για το τµήµα της δηµοτικής ενότητας Κισάµου που ορίζει η ∆ηµοτική Κοινότητα Κισάµου, πέραν των γενικών καθηκόντων, αναθέτουµε και τις αρµοδιότητες επί θεµάτων: 
 α. Αγροτικής οδοποιίας ∆ηµοτικής Κοινότητας Κισάµου. 
 β. Πρωτογενή Τοµέα & Τουρισµού. 
 γ. ∆ηµοτικού Φωτισµού. 
 δ. Νεολαίας & Αθλητισµού. 
 ε. Συντονισµός, εποπτεία και ευθύνη επί των θεµάτων της Υπαίθριας ∆ιαφήµισης. 
στ. Εποπτεία, ευθύνη και συντονισµό επί των θεµάτων που σχετίζονται µε τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών. 
 ζ. Εποπτεία, ευθύνη και συντονισµό επί των θεµάτων που αφορούν τον Πολιτισµό και ειδικότερα την υλοποίηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, καθώς και προγραµµάτων βελτίωσης καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: