Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

Δικηγόρο προσέλαβε ο δήμος Κισάμου για να τον εκπροσωπήσει στην διένεξη του με το Πυρηνοτέτοιο..... όπως διαβάζω στην διαύγεια. Μάλιστα η Μ.Α δικηγόρος πλέον του δήμου, μιας και η οικονομική επιτροπή του Δ. Κισάμου έκανε δεκτή ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου της και δημάρχου κ. Σταθάκη και την προσέλαβε είπε οτι:  
"Ο ∆ήµος µας πρέπει να ακολουθήσει νοµική διαδικασία και µπορεί να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών µέτρων ενώπιον του Μονοµελούς Πρωτοδικείου Χανίων για να ζητήσει την αποµάκρυνση του πυρήνα από τις εγκαταστάσεις του εν λόγω πυρηνελαιουργείου."
 Να υπενθυμίσουμε οτι η διακοπή λειτουργίας του εργοστασίου είναι προσωρινή µέχρι να κατατεθούν τα δικαιολογητικά του Ν.3982/2011 για την νοµιµοποίηση της εγκατάστασης και να υλοποιηθούν τα µέτρα για την εξασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην υπ.αρ.591/12-2-2008 απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του Γ.Γ.Περιφέρειας Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: