Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜBΟΥΣΑΣ

 Δύσκολα τα πράγματα για τους καλλιεργητές της Γραμβούσας, όπως φάνηκε στην συζήτηση που είχαν στον Αϊ Γιώργη απόψε, με την δημοτική αρχή. Τα νερά δεν φτάνουν, όπως ειπώθηκε, και είναι καλύτερα να μην φυτέψουν τίποτα για φέτος..... γιατί αν θα, τότε θα στερέψουν τα πάντα.
Φυσικά οι πολίτες ζήτησαν λύσεις, πήραν όμως ξανά υποσχέσεις για αγωγούς και νερό του ΤΟΕΒ ..
Πάντως κάποιοι απάντησαν δυναμικά ότι αν δεν λυθεί μέσα στο 2024 το πρόβλημα τους θα κινητοποιηθούν με το κλείσιμο# του μοναδικού χερσαίου δρόμου προς τον Μπάλο... 
Είναι φανερό πλέον οτι η δημοτική μας αρχή δεν μπορεί να κανει ούτε τα υποσχόμενα εδώ και 5 χρόνια αφήνοντας τους αγρότες στο έλεος του Θεού και με την προσμονή να βρεθεί νερό για να μπορέσουν να βγάλουν ντο εισόδημα τους.
Ας ελπίσουμε τοι θα βγάλει και ένα δελτίο τύπου η δημοτική μας αρχή για να ξεκαθαρίζει τα πραγματα.
- Εγώ που είμαι και αισιόδοξος λέω ότι η δημοτική μας αρχή που σκέφτεται πολύ θα βρει μια λύση* που θα εξυπηρετεί όλους τους αγρότες....της επαρχίας μας. 

#Να μην το κάνουν το χειμώνα μόνο γιατί θα κάνουν ζημιά στον τουρισμό ...
* Κάτι άκουσα ότι παζαρεύει ένα παγόβουνο με την Δανία που θα το φέρει μέσω Γιβραλτάρ. Ποιο εύκολα θα έλθει αυτό παρά το νερό από τον Ταυρωνίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: