Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

 Για πάμε να μαντέψουμε τι ειναι το πάνω σήμα στην κάθετο της Σκαλίδη την Ομογενών Αμερικής.... και απο τους ελάχιστους δρόμους που σε βάζουν στο ιστορικό Κέντρο.
Τι μας λέει αυτό το σήμα ;
- Αυτά και άλλα πολλά θα ειναι αιτία που θα θρηνήσουμε θύματα, με την δημοτική αρχή να μην καταλαβαίνει οτι όλα αυτά δείχνουν εγκατάλειψη για την πόλη...
Τέτοια αδιαφορία που δεν έχει ξαναγίνει... μάλιστα "καίει" και τους νέους συμβούλους της, αφού είμαι σίγουρος οτι αυτά τα νέα παιδιά δεν θα αισθάνονται και τόσο καλά με την αδιαφορία της για τα της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: