Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

ΓΝΩΣΤΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ

 Ένας 20χρονος Κισαμίτης, γνωστός στις Αρχές, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο οδηγός που βρέθηκε με κοκαϊνη, μετά από τροχονομικό έλεγχο χθες, σε περιοχή του Πλατανιά ενώ ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η λίστα που βρέθηκε στο σπίτι του με τους παραλήπτες για τα 27 φιξάκια, στην οποία συμπεριλαμβάνονται επώνυμοι Χανιώτες.
Ο 20χρονος, ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν καθώς έχει καταδικαστεί ξανά για υπόθεση ναρκωτικών και είναι ελεύθερος με αναστολή, συνελήφθη χθες το βράδυ όταν αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων τον  εντόπισαν να οδηγεί ένα αυτοκίνητο με πινακίδες άλλου αυτοκινήτου.
Στην διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε από αστυνομικούς του ΑΤ Κισάμου, τόσο στο σπίτι του στην πόλη της Κισάμου όσο και στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο είχε παροπλίσει και χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» τα ευρήματα ήταν ιδιαίτερα πλούσια…
Ειδικότερα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :
Είκοσι εφτά αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) που περιείχαν συνολικά 24,5 γραμμάρια κοκαΐνης
Χρηματικό ποσό 110 ευρώ
Πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος
Κινητό τηλέφωνο
Επίσης, βρέθηκαν οι χειρόγραφες σημειώσεις του 20χρονου με το «πελατολόγιο» του, όπου αναγραφόταν με κάθε λεπτομέρεια, ονόματα, διεθύνσεις, ποσά και τηλέφωνα των ατόμων για τους οποίους προορίζονταν τα φιξάκια…
Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: