Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ


 Όπως λένε οι ειδικοί τέλος του 2026 θα ανοίξει το ikos kisamos για να υποδεχτεί τους 1300 ενοίκους του στα 400 δωμάτια, σουίτες και bungalows και με τους 750 περίπου εργαζόμενους.. 
Μια βόλτα από την περιοχή θα σας πείσει για τους ρυθμούς που τρέχουν τα έργα .... την ίδια ώρα εμείς (Δήμος και πολιτεία) έχουμε αράξει στις παραλίες για να τα οικονομίσουμε. 
Ούτε ένα έργο στον ορίζοντα που θα βοηθούσε την μετάβαση μας στο υπερτουρισμό, ούτε μια ιδέα θα έλεγα για να συμβαδίσουμε με τους επενδυτές.... Όλα στην τύχη τους, ακόμα και η οδική σύνδεση του μεγαθήριου αυτού με τον ΒΟΑΚ μοιάζει απίθανη να γίνει, ούτε φυσικά υπάρχει σκέψη απ' ότι φαίνεται να γίνει κάτι και σε σχέση με την πόλη.
Όλα χύμα .. και μια πλήρη αδιαφορία διακατέχει την δημοτική μας αρχή, .... το μόνο καλό της είναι ότι είναι υπέρ των επενδύσεων.
Βέβαια κρατάω μια πισινή να αρχίσει να τα κάνει στο τέλος του 2026 ώστε να μας πείσει ότι κάνει έργο... ξέρει αυτή... παραμονές εκλογών ξεκινάει και την επόμενη σταματάει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: