Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Ειρηνική πορεία του συλλόγου γονέων κηδεμόνων και Φίλων του ειδικού σχολείου Κουτουφιανών στους δρόμους της πόλης .. έγινε χθες, μεσημέρι Κυριακής 3 Δεκεμβρίου παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία. Αφου μαζεύτηκαν στην πλατεία 'Ειρηναίου έξω απο το δημαρχείο πραγματοποίησαν ένα ήσυχο περίπατο στο αφιλόξενο Καστέλι. 
Ζητούν τα αυτονόητα και για το σχολείο τους που ως και σήμερα μόνο από το φιλότιμο κάποιων ανθρώπων λειτουργεί, ιδαίτερα του Κώστα Βαρουχάκη που με τις δράσεις του εχει στρέψει τον πολύ κόσμο να το αγαπήσει... αλλά συγχρόνως απαιτούν από ένα δήμο που αυτοδιαφημίζεται σαν "τέλειος", τρομάρα μας, πεζοδρόμια ώστε να μην περπατούν στην μέση των επικίνδυνων δρόμων, ανάπηροι, γέροι γυναίκες και παιδιά.

Υ.Σ Κανείς απο την δημοτική αρχή βέβαια δεν βρέθηκε εκεί όπως φαίνεται απο τις φωτογραφίες να τους προϋπαντήσει, εκτός απο τον νεοεκλεγέντα δημοτικός σύμβουλος κ. Γλαμπεδάκης, που θα μεταφέρει στην δημοτική αρχή τα παράπονα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: