Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΟΚ (ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ)

Σε μία πολύ όμορφη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος μπάσκετ του ΑΟΚ Κισάμου, την οποία στόλισε η παρουσία των γονιών των παιδιών μας.
Επίσης πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους αγώνας, όπου οι μικροί αθλητές μας κυριάρχησαν στον αγώνα με την χαρά τους, το χαμόγελο τους, τις φωνές τους. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας και τον Άγιο Βασίλη και θα αναφέρουμε τα παιδάκια που κέρδισαν τα δώρα .

Τα δυο δώρα λοιπον από το κατάστημα Ίριδες κέρδισαν οι Ξανθουδάκη Χρύσα και ο Γιάννης Μπεράκης. Η Βασιλική Αρμένη το δώρο από το βιβλιοπωλείο Ξυπολιτακη Ιωάννα, η Νεφέλη Τσέγκα το δώρο από το κατάστημα Τοξότης, ο Σκορδυλάκης Γιώργος το δώρο από το κατάστημα ποδηλάτων του Φουρναράκη Αντώνη, η Σημαντηρλακη Ανδρονίκη το δώρο από το αθλητικό κατάστημα sportivo, η Μυλωνάκη Στέλλα και Χριστοφοράκης Θεόδωρος κέρδισαν το δώρο από το περίπτερο Χριστοφοράκη Θοδωρή και η Γιώτα Σεργεντάκη το δώρο από το αθλητικό κατάστημα "Ατού".


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: