Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ...

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, πέντε συμβάσεις έργων που αφορούν στην αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών, που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του 2019 στην Π.Ε. Χανίων.
Η υπογραφή των συμβάσεων έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή, της Γενικής Διευθύντριας Υποδομών Περιφέρειας Κρήτης Ελένης Δοξάκη, της Διευθύντριας Τεχνικών έργων της Π.Ε. Χανίων Χρύσας Χριστινάκη, του προϊστάμενου του Τμήματος Συγκοινωνιακών έργων της Π.Ε. Χανίων Γιώργου Μπουντουράκη και του Ειδικού Συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νεκτάριου Κουμάκη.

Πέντε συμβάσεις έργων λοιπόν που αφορούν στην αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών, που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του 2019 στην Π.Ε. Χανίων, ενώ οι τρεις απο τις πέντε συμβάσεις αφορούν έργα στο δήμο Κισάμου. Στην δημοτική ενότητα της πόλης οδοποιία προϋπολογισμού 2.907.200Euro, στον δήμο Μηθύμνης 2.818.247.97Euro και το τρίτο στην παράκαμψη Τοπολίων 1.000.000€)
Θα βρέξει λοιπόν χρήμα βέβαια να υπενθυμίσω ότι αυτό βγήκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και δημαρχίας Κισάμου κ. Σταθάκη.... ενώ όλοι οι άλλοι δήμοι σχεδόν τα έχουν απορροφήσει τα χρήματα, πλην Κισάμου που λόγω τεχνικής υπηρεσίας πάντα τα αναλάβει άλλος.
Έργα άλλων εποχών και με επίβλεψη άλλων....

Δεν υπάρχουν σχόλια: