Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Χθες το βράδυ βρεθήκαμε γονείς και κηδεμόνες, καλεσμένοι απο το 2ο δημοτικό σχολείο Κισάμου  στο ενοριακό κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνος, όπου πραγματοποίησε με τους μαθητές της ΣΤ τάξης μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Με ένα πολύ όμορφο μικρό θεατρικό έργο, και όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδεία κιθάρας απο την κυρία της μουσικής. Η συγκίνηση και η ευφορία της ποιοτικής βραδιάς ήταν μεγάλη.
Φάνηκε ότι μια μυστική λειτουργία πραγματοποιείται στις ψυχές των παιδιών και ότι το σχολείο είναι πάντα φως. Επίσης φάνηκε μια ωραία συνεργασία γονιών και σχολείου.
Πολλά ευχαριστήρια και  ευχές στους δασκάλους, για το Θείο έργο και δύσκολο, καλή πρόοδο, υγεία και τύχη στους μικρούς μαθητές. 
Οι γονείς να τα χαίρονται.
Κάθε καλό για την καινούρια χρονιά που έρχεται..
ΕΥΤΥΧΙΑ  ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: