Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Δυο διαρρήξεις είχαμε χθες το βράδυ στην ήσυχη πόλη μας. Αυτήν την φορά όπως φαίνεται χρησιμοποίησαν κόφτη για να παραβιάσουν τα λουκέτα των μαγαζιών. Μάλλον 'σκέφτηκαν" τους ιδιοκτήτες να μην τους βάλουν σε πολλά έξοδα, αφού την τελευταία φορά πριν κανένα μήνα είχαν σπάσει τις τζαμαρίες. 

Κάθε μήνα λοιπόν έχουμε και απο μια τέτοια διάρρηξη, αυτό σίγουρα πρέπει να μας ανησυχήσει και ευκαιρία είναι να δουν οι υπεύθυνοι και τι γίνεται με την υποστελέχωση του Α.Τ Κισάμου.
Για τα χθεσινοβραδινά συμβάντα έρευνα διενεργεί το Α.Τ Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: