Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΕΜ.ΣΤΑΘΑΚΗ

 Με αγιασμό και τρισάγιο από τον πάτερ Αντώνιο Κουμή, ξεκίνησε χθες 12-07-2021 το πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων εκμάθησης κολύμβησης «Εις μνήμην του Θεόδωρου Εμμ. Σταθάκη», από τον Δήμο Κισάμου στη παραλία του Μαύρου Μόλους.
Τα μαθήματα θα διαρκέσουν ένα μήνα και θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 9.00 πμ. μέχρι τις 11.00 πμ.
Υπεύθυνες του προγράμματος είναι οι καθηγήτριες φυσικής αγωγής κ. Πολυχρονάκη Γεωργία και κ. Σιδηροπούλου Μαντώ
Παρόντες στην σεμνή τελετή ήταν οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Κελαϊδής Ιωάννης, υδροάρδευσης, κ. Χριστουλάκης Θεόφιλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Θεοδωρογλάκης Μιχάλης καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σταθάκης Θεόδωρος.
Στους σύντομους χαιρετισμούς των παραβρισκόμενων τονίστηκε η σημασία των μαθημάτων κολύμβησης, ιδιαίτερα σε έναν παραθαλάσσιο Δήμο όπως ο δικός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: