Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ)

Πριν 3 μέρες έγραψε ένας δημοτικός σύμβουλος ...τι όμορφη πόλη είναι το Καστέλι... σήμερα Σάββατο που πρέπει τα ράφια των s/m να είναι γεμάτα για την Δευτέρα αυτή η κατάσταση είναι έξω απο το ΜΟΥΣΕΙΟ Κισάμου. Για ποια όμορφη πόλη μιλούσε άραγε ο δημοτικός σύμβουλος... 
Είπα να κάνω ανακωχή με τον ΝΕΣΚ .. αλλά βλέποντας αυτά ερωτώ.... τι κάνουν τα μέλη του για αυτήν την πόλη; Μάλιστα το γραφείο του ΝΕΣΚ έχει είσοδο εκεί; Αν ντρέπεται να τραβήξει το αυτί στα μέλη του εμείς μπορούμε να το κάνουμε και με ονοματεπώνυμο. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: