Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Από μια ανάρτηση του αγαπητού προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων κ. Βιριράκη σχετικά με τις χαμένες θέσεις στάθμευσης στα Χανιά, πήρα την ευκαιρία να τον ρωτήσω αν μπορεί να αξιοποιηθεί ο χώρος του λιμανιού Κισάμου σε δυο τρεις επιλεγμένους χώρους στάθμευσης με πληρωμή για τα χιλιάδες αυτοκίνητα που σταθμεύουν εκεί καθημερινά. Μια πρόταση που θα μπορούσε να φέρει έσοδα όχι βέβαια σε ιδιώτη, αλλά στον Δήμο, και τα οποία θα ήταν μόνο για χρήση για τους αθλητικούς-πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου. Είναι μια καλή ευκαιρία αν γίνεται αυτό να μπορέσει ο δήμος να βοηθήσει πραγματικά όλους τους συλλόγους και όχι στα λόγια όπως συμβαίνει ως και σήμερα. Μάλιστα θα έμπαινε και μια τάξη στο Λιμάνι που σήμερα είναι δυστυχώς χώρος στάθμευσης και τίποτα άλλο.
Μάλιστα δεν θα υπήρχε πρόβλημα να πληρώσουν ένα ευρώ οι χιλιάδες τουρίστες μας μιας και ελεύθερους χώρους στάθμευσης μόνο στην Ελλάδα βρίσκεις...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: