Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΔΙΑΝΑΚΗΣ

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Κισαμίτικου αθλητισμού έλαβε χώρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
Ο αθλητής της Θύελλας Άγγελος Μοδιανάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της δισκοβολίας με βολή στα 49.76 μέτρα. 
Ο Κισαμίτης αθλητής στον πρωινό προκριματικό προκρίθηκε με την 6η καλύτερη επίδοση με βολή στα 44.50 μέτρα ,ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι έχασε το ασημένιο μετάλλιο στην τελευταία βολή από τον Παπαδόπουλο Νίκο αθλητή του Φίλιππου Γιαννιτσών.
Με την αθλητική του επιτυχία ο αθλητής της Θύελλας εξασφάλισε την μοριοδότηση του για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις με 20% για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ( Τ.Ε.Φ.Α.Α) και 4 % για όλα τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της χώρας μας.
Τα αποτελέσματα του τελικού: Μαντζουράνης Άγγελος 52.90 Γ.Σ Κηφισιάς, Παπαδόπουλος Χρήστος 50.00 ΟΦΚΑ Φίλιππος Γιαννιτσών, Μοδιανάκης Άγγελος Θύελλα Κ. Κισάμου 49.76,Τζαμτζής Παύλος 47.65 Γ.Σ Μανδρών, Δαρβίρας Νικόλαος 47.29 Πήγασος Αγ. Δημητρίου, Λυμπερόπουλος Νικόλαος 47.17 Γ.Σ Αρκαδίας, Ρίζος Νέαρχος 45.30 Εδεσσαική, Σιγλίδης Γεώργιος 42.64 Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παυλίδης Ευάγγελος 42.15 Αίας Κιλκίς, Κολίτσας Μάριος 41.13 ΓΑΣ Τρικάλων ο Ζευς, Αλμπάνης Πολυχρόνης 40.29 Κένταυρος Χαλκιδικής, Θασίτης Γεώργιος 40.08  ΓΑΣ Νιγρίτας-Βισάλτης.
O Άγγελος Μοδιανάκης αγωνίστηκε επίσης στον τελικό της σφαιροβολίας όπου με βολή στα 15.45 κατέκτησε την 7η θέση στο αγώνισμα.
Η ομάδα της Θύελλας εκπροσωπήθηκε στον τελικό των 100μ με τον Ορλίντ Τζόκα όπου με χρόνο 11.58 (άνεμος -0,2) κατετάγη στην 12η θέση ανάμεσα σε 43 αθλητές που συμμετείχαν στο αγώνισμα ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι αγωνίστηκε με τραυματισμό στη μέση που τον είχε αφήσει εκτός προετοιμασίας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Καλή εμφάνιση στα 800μ πραγματοποίησε  ο Κλάιντι Μπεκίρι με χρόνο 2.03.98 ο οποίος κατετάγη στην 14η θέση του αγωνίσματος.
Προπονητές της Θύελλας είναι οι καθηγητές φυσικής αγωγής  Κώστας Παπακωνσταντίνου και Ελισαίος Δασκαλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: