Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

ΜΕ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ Ο Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18

"Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου συμμετείχε ο Α.Ο.Κισάμου με 2 αθλήτριες. 
Τα κορίτσια του Αθλητικού Ομίλου που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση κατάφεραν να βελτιωθούν αλλά και να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. 
Πιο συγκεκριμένα: στα 400μ Γυναικών Κ18 η Κατερίνα Συμπόνη κατέκτησε την 25η θέση σημειώνοντας για άλλο ένα αγώνα νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 62".85 σε ένα αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου από άποψη επιδόσεων αφού από τις 35 αθλήτριες που συμμετείχαν στον προκριματικό οι 16 πέτυχαν επίδοση κάτω από 60".
Στη Σφαιροβολία Γυναικών Κ18 η Σταυρούλα Σχοινοπλοκάκη κατέκτησε την 22η θέση με επίδοση κοντά στο ατομικό της ρεκόρ(10.20μ) 9.71μ παρά τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Αυτή η διοργάνωση ήταν και η τελευταία του αγωνιστικού έτους 2020-2021 (Σεπτέμβρης-Ιούλιος).Τα παιδιά του Αθλητικού Ομίλου παρά την δύσκολη χρονιά, λόγω κορωνοιου, κατάφεραν και δούλεψαν σκληρά και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αντιπροσωπεύοντας επάξια τον Όμιλο σε όλες τις διοργανώσεις τις οποίες συμμετείχαν και τα ευχαριστούμε για την προσπάθεια,τη στήριξη και την αγάπη που μας δείχνουν.
Τέλος, ο Αθλητικός Όμιλος θέλει να συγχαρεί τον αθλητή της Θύελλας Καλαθενών Άγγελο Μοδιανάκη για την 3η Παννελήνια νίκη του στη Δισκοβολία Κ18 Ανδρών στο ίδιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πρώτη από κισαμίτικο σωματείο δείχνοντας πως τα σωματεία της Κισάμου έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις ανάμεσα σε 250 και περισσότερα σωματεία σε όλη την Ελλάδα.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, ANEK LINES Οfficial Fan Page, BlueStar και Breeze cafe-bar, για την βοήθεια και την στήριξή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: