Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

ΜΕ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ Ο Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18

 Στο Πρωτάθλημα Κ20 Ανδρών - Γυναικών που έγινε στην Θεσσαλονίκη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου με 2 αθλήτριες! Τα κορίτσια συναγωνίστηκαν με αθλητές από όλη την Ελλάδα στην Σφαιροβολία και στον δρόμο 100μ. 
Πιο συγκεκριμένα, στη Σφαίρα αγωνίστηκε η Νεκταρία Βερυκάκη, η οποία, αν και ηλικιακά ανήκει στην Κ18 κατηγορία, αγωνίσθηκε στην Κ20 κατακτώντας την 17η θέση με βολή 7.77μ.
Στο δρόμο των 100μ έλαβε μέρος η Τσισκακη Χριστίνα, αν και αθλήτρια στο Άλμα εις Μήκος, κατακτώντας την 39η θέση, παρ' όλη την δύσκολη χρονιά των πανελληνίων εξετάσεων, με χρόνο 14"71'.
Ο αθλητικός Όμιλος Κισάμου θα πάρει μέρος με 2 αθλήτριες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που θα διεξαχθεί στο Βόλο στις 10-11/07!

Δεν υπάρχουν σχόλια: