Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ

Έφυγε απο την παρούσα ζωή, για την μέλλουσα, ένας (κατά την άποψη μου), σπουδαίος άνθρωπος.  Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΠΤΟΣ.
Ένας οραματιστής, πραγματιστής και αναμορφωτής και μεγάλος επενδυτής πολλών περιοχών της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κύπρου, αλλά και πολλών άλλων περιοχών, ανά τον κόσμο. Μεταξύ αυτών και της πατρίδας μας, της Κρήτης και της τοπικής περιοχής της Κισάμου.
 Εάν δεν τον εμπόδιζαν 20 και πλέον χρόνια, το ανάλγητο κράτος μας, η ανισορροπία διοικούντων και εκπροσώπων, υπηρεσιών και  κυβερνώντων, θα είχε αναμορφώσει και τον κόλπο Κισάμου. 
Καλό παράδεισο να έχει, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, υγεία και ζωή να έχουν να τον θυμούνται και εύχομαι να συνεχίσουν το όραμα του για τον κόλπο Κισάμου και οποιαδήποτε άλλο είχε, με το ίδιο ζήλο και μεράκι. 
Αιωνία η μνήμη του.
Θοδωρής Σταθάκης 
πρώην Δήμαρχος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: