Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΕΛΟΣ...ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ

 
Μικροπροβλήματα στα ορεινά της Κισάμου με παγετό και λίγες κατολισθήσεις ειδικά στην ενότητα του Έλους, με τον δήμο να προσπαθεί να καθαρίσει τις κατολισθήσεις απο τα Τοπόλια ως και το Στόμιο με ένα μηχάνημα και απ τον Πλάτανο ως το Κεφάλι ένα άλλο. 
Το σχολείο στο Έλος έκλεισε για σήμερα μετά απο απόφαση Δημάρχου, λόγω του παγετού στους δρόμους εκεί προληπτικά, ειδοποιήθηκαν οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους, αφού η κακοκαιρία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί, μιας και τα μικρά λεωφορεία δεν θα έκαναν το δρομολόγιο επιστροφής. Τον συντονισμό της προσπάθειας αυτής ανέλαβε ο αντιδήμαρχος κ Χαχλάκης που βρέθηκε στο σημείο αμέσως.
Πάντως το πρωινό κουκουσάλι κρατάει ακόμα στις άκρες όλων των δρόμων της ορεινής Κισάμου και χρειάζεται μια προσοχή ειδικά για αυτούς που οδηγούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: