Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΜΑ;

Χάρη στην εξαιρετική συνεργασία της δημοτικής αρχής με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, που για ακόμα μια φορά απέδειξε εμπράκτως το ενδιαφέρον και την στήριξή του προς τον Δήμο μας, το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ 2020, ΣΑΕ-016), με χρηματοδότηση ύψους 1.962.000 ευρώ.
Η δημοτική αρχή, θέτοντας ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση όλων των ημιτελών έργων, ανολοκλήρωτων πλέον της δεκαετίας, που υπάρχουν στον Δήμο μας, συνέταξε άψογες μελέτες για τα Κλειστά Γυμναστήρια Ασημίου και Αγίας Βαρβάρας, ώστε σήμερα να είναι ώριμες οι συνθήκες για την αποπεράτωση αυτών των έργων.
Το Κλειστό Γυμναστήριο Ασημίου - έργο πνοής για την περιοχή και για τον Δήμο μας, που βρίσκεται σε εκκρεμότητα από το 2005 - θα αποτελέσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, που θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, θα διαθέτει αίθουσα αθλοπαιδιών, κερκίδες, αποδυτήρια, χώρο κυλικείου, θέσεις στάθμευσης και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο.

Να κλάψουμε ή να μας πάρουν τα νευρικά γέλια με την παλιοκατάσταση μας....
- Για το κλειστό γυμναστήριο Κισάμου δαπανήθηκαν 842.492,53 € (το 78% της πίστωσης) και το έργο έχει σταματήσει από το 2008 με τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις για τη νεολαία της Κισάμου, και στην κατάσταση που βλέπετε παραπάνω!!!! Με την λογική αυτή ακόμα και τώρα να βγει μια πίστωση για το δικό μας κλειστό γυμναστήριο θα το δούμε το 2029 περίπου .. φανταστείτε τι θα γίνει με τα Λύκεια άμα δεν πατήσουμε πόδι....


Δεν υπάρχουν σχόλια: