Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε καλύτερες συνθήκες θα είχαμε ήδη αρχίζει να κόβουμε τις πρωτοχρονιάτικες πίτες μας, σύλλογοι, σωματεία, ομάδες, ιδρύματα, Ενορίες, ο Δήμος κλπ... Δυστυχώς η πανδημία έχει χαλάσει την κοινωνική ζωή και ετοιμάζεται να μας αποξενώσει απο τα πάντα. 
- Τότε που όλοι ήταν μια παρέα και κάθε εκδήλωση στο μικρό Καστέλι αποτελούσε χαρμόσυνο γεγονός. 
Το καθιερωμένο τσάι του συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Καστελλίου Κισάμου με τις κυρίες της πόλης. Ροδουσάκη, Κουφάκη, Παπαδάκη, Γιακουμάκη, Χορευτάκη και Τουλουπάκη μέσα δεκαετίας του 70, στο μοναδικό χώρο εκδηλώσεων της πόλης, το Ενοριακό Κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα.
Πίσω διακρίνονται οδηγοί και πουλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: