Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

 Ο Δήμος Κίσαμου σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας θα πραγματοποιήσουν δωρεάν εκπαίδευση ατόμων της τρίτης ηλικίας στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Η εκπαίδευση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 17:00 έως τις 19:00 στο Λύκειο Κισάμου
Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων αλλά υπάρχουν υποψήφιοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, θα διοργανωθούν και επόμενοι κύκλοι μαθημάτων.
Δηλώσεις συμμετοχής στην Γραμματεία του Δήμου Κισάμου από την Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου  2019 στο τηλ  2822340200.

Δεν υπάρχουν σχόλια: