Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΠΝΙΣΜΑ ...ΜΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Κισάμου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: "Κάπνισμα...μία θανάσιμη συνήθεια!" 

Η εκδήλωση, διάρκειας δύο διδακτικών ωρών, υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.), στο πλαίσιο των εγκεκριμένων προγραμμάτων αγωγής υγείας σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (εγκύκλιος Φ13.1/228695/Δ2/28.12.2017), με προσκεκλημένο ομιλητή τον ιατρό του ιδρύματος, ειδικό καρδιολόγο κ. Ιωάννη Παντελάκη και περιελάμβανε :
διαδραστική παρουσίαση (προβολή διαφανειών) και,
• συζήτηση με τους μαθητές 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, ώστε να τεθούν από τη νεαρή ηλικία τα θεμέλια για μια ζωή υγιή, απαλλαγμένη από τα προβλήματα που πηγάζουν από τη χρήση του τσιγάρου.
Ζουριδάκης Νεκτάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: