Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ

Στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φυσικοθεραπευτήριο του Αννουσάκειου Ιδρύματος στην Κίσαμο, βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλής.
Για την ανακαίνιση ήταν καθοριστική η συνδρομή του ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", με τους πόρους που διέθεσε το ίδρυμα να φτάνουν τις 250 χιλιάδες ευρώ, με την εκπρόσωπο του ιδρύματος να παρευρίσκεται στα εγκαίνια.
Να σημειώσουμε ότι το παρών στα εγκαίνια έδωσε εξίσου εκπρόσωπος του ιδρύματος "Ι. Λάτσης", όπως και εκπροσώποι άλλων Ιδρυμάτων και φορέων.
Το νέο φυσικοθεραπευτήριο διαθέτει θεραπευτική πισίνα, σάουνα, μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας κτλ.
Ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πορεία του ιδρύματος μέχρι σήμερα,ανώνυμους και επώνυμους.
"Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη ίδρυμα για το ίδρυμα Σ.Νιάρχος και το Ι.Λάτσης.Το ίδρυμα Σ.Νιάρχος χρηματοδότησε το νέο φυσικοθεραπευτήριο ενώ το ίδρυμα Ι.Λάτσης θα μας χρηματοδοτήσει την δημιουργία μιας μονάδας αυξημένης φροντίδας, ένα είδος εντατικής."

Δεν υπάρχουν σχόλια: