Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με το πέρας της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «ΣτηρίΖΩ», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν για μια ακόμη χρονιά ώστε να επιτευχθεί ο φετινός σκοπός της: η κάλυψη αναγκών του Εργαστηρίου Ειδικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κισάμου.
Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:
-Την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου, για όλη την υποστήριξη.
-Τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων, για την εκτύπωση των αναμνηστικών διπλωμάτων και την προσφορά της αψίδας εκκίνησης του αγώνα δρόμου.
-Την εθελοντική ομάδα «Κισαμίτισες μαμάδες».
-Τον ποδοσφαιρικό γυμναστικό σύλλογο «ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ» και τον αθλητικό ποδοσφαιρικό όμιλο «ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ» που με χαρά δέχτηκαν να συμμετέχουν στον αγώνα μπάσκετ.
-Το καφέ-μεζεδοπωλείο ....
....«Σκασιαρχείο», για τη δωρεά πάγου και την προσφορά ποτηριών.
-Το παντοπωλείο «Η Μουρνιά», που προσέφερε φυσικό χυμό πορτοκάλι σε όλους τους συμμετέχοντες.
-Τον Ασγουδάκη Μανώλη (Διανομή και εμπόριο ποτών-αναψυκτικών), ο οποίος προμήθευσε με νερά όλους τους συμμετέχοντες.
-Το ποδηλατάδικο του Φουρναράκη Αντώνη, για τη δωρεά ενός ποδηλάτου.
-Το ποδηλατάδικο Antonis bikes, για τη δωρεά ενός ποδηλάτου.
-Το γραφείο τελετών-κηδειών-μνημοσύνων «Πετράκης», για τις εκτυπώσεις των αναμνηστικών διπλωμάτων των παικτών του αγώνα μπάσκετ, των αφισών και των αιτήσεων συμμετοχής.
-Τη σχολή χορού «Dance for you» της Δήμητρας Πανανάκη για την παράσταση που δόθηκε κατά τον αγώνα μπάσκετ.
-Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τ.Τ. Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την υγειονομική κάλυψη.
-Τους κομμωτές Παπαντωνάκη Μαρία και Παπαδάκη Γιάννη που ανέλαβαν τη δωρεά μαλλιών προς το σωματείο «Donate hair-donate love».
-Το αστυνομικό τμήμα Κισάμου που χάρη στον διοικητή και τους αστυνομικούς υπαλλήλους, διευθετήθηκε το ζήτημα της κυκλοφορίας και υπήρχε αστυνομική περιπόληση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
-Τη Φωτογραφική Ομάδα Κισάμου (Φ.Ο.Κ.) που απαθανάτισε στιγμιότυπα από τη διοργάνωση.
-Τους παρουσιαστές του αγώνα μπάσκετ, Δερουκάκη Μανώλη και Γεωργιλάκη Γιώργο.
-Τον Τζανή Φωτάκη, για τη δημιουργία του τηλεοπτικού σποτ.
-Τους χορηγούς επικοινωνίας: Neolaia Web Radio Rodopou, Super fm 89,6, SADENTREPESE.blogspot.gr, Cretevents, Νέοι Ορίζοντες, Flash News, Χανιώτικα Νέα, aera.gr, NEKI web radio, Magic fm, Έρως fm, ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης, ΚΥΔΩΝ, zarpa.gr, Ράδιο Ριζίτες, Δίκτυο fm 91,5.
-Όλους τους εθελοντές που βοήθησαν ουσιαστικά με την παρουσία τους στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Και φυσικά, όλους εκείνους που ενίσχυσαν και συμμετείχαν στη διοργάνωση. Χάρη στη συνολική προσπάθεια αυτή, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 1.016€, με το οποίο θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσες περισσότερες ανάγκες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κισάμου μπορούμε.
Με εκτίμηση,
Εκ του Συμβουλίου της Νεολαίας Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: