Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ .....

Μάζεψαν υπογραφές να μην γίνει ένας δρόμος της πόλης μονόδρομος.... και σωστά το έκαναν αλλά η απορία μου τόσο καιρό που το λέγανε που ήταν; Γιατί τίποτα δεν είναι καινούργιο και όπως είπε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος "μονοδρομήσεων" αυτό ήταν έργο της παλαιάς δημοτικής αρχής..
Τώρα βέβαια αυτός που πάει και βάφει τα σήματα μόνο πολίτης δεν θεωρείται, αλλά σίγουρα θα μου λύσει μια απορία...
- Αν γίνει ένα ατύχημα σε αυτόν τον δρόμο ποιος έχει προτεραιότητα και είναι νόμιμος; Αυτός που πάει αντίθετα σε μονόδρομο ή αυτός που πάει κανονικά; Άραγε τι δικαιολογία θα βρει ... έχω μαζέψει υπογραφές;

2 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Πολύ ωραίο το σχόλιο σου αλλά για να το δεις πρέπει να βάλεις όνομα. Μην μπερδεύεις πρόσωπα... απλά κατάλαβε οτι κάποιες αποφάσεις είναι πάνω από τις δικές μας (μου) αντιδράσεις.
Βάλε μια υπογραφή όμως αν θες να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο..να έχεις άποψη
Γιαννάκη

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

και φυσικά το σχόλιο σου σαν ανώνυμο θα πάει στην αρμόδια υπηρεσία για να ξεμπερδεύουμε και με αυτό.