Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.....

Στόχος η 4άδα αυτό είναι το σύνθημα του Κισαμικού για τα υπόλοιπα παιχνίδια, στόχος εφικτός αν βέβαια καταφέρουμε να νικήσουμε την Παρασκευή το απόγευμα στο Μάλεμε τον Απόλλωνα.
Και λέω στόχος είναι η 4άδα μιας και από οτι ακούω κάποιοι θέλουν την Super κατηγορία με 18 ομάδες από 16, οπότε αντί για 2 ίσως να βγουν 4. Στόχο που θα τον είχαμε πιάσει άνετα αν στους 43 βαθμούς που έχουμε τώρα (συμπεριλαμβανομένου Εργοτέλη και Ολυμπιακού Β. που αποχώρησαν) είχαμε και τους 3 βαθμούς από την ήττα του Ολυμπιακού εδώ μέσα, τους δυο βαθμούς που χάσαμε στα Τρίκαλα στο τέλος, τον βαθμό με την Λάρισα με το πέναλτι, αλλά και το άνευ λογικής 0-0 με τον ΑΟΧ. 9 ολάκερους βαθμούς λόγω απειρίας και διαιτητικών λαθών, 43+9= 52 βαθμούς και να απομένουν 4 παιχνίδια ακόμα εντός και 3 εκτός!
Όλα είναι δυνατά... απλά αν θέλουμε να δούμε την ομάδα μας ψηλά χρειαζεται βοήθεια, και η βοήθεια μας είναι να είμαστε όλοι τώρα στα τελευταία παιχνίδια στο πλευρό της, δίπλα της.
Για να δούμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: