Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ (πρωταπριλιάτικο)

Ιστορική στιγμή χθες για την πόλη μας αφού τελικά η έκπληξη που σας λέγαμε τόσο καιρό οτι ετοιμαζόταν έγινε. Μετά από πολλές συζητήσεις που κράτησαν πάνω από 2 μήνες, σε πλήρη μυστικότητα και μακρυά από την πόλη, η ελάσσονα αντιπολίτευση του δήμου Κισάμου αποδέχτηκε την πρόταση της συγκυβέρνησης που τις είχε γίνει από την πλειοψηφία του δήμου, και πλέον θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τόπου από θέση οδηγού. Οι κ. Αννουσάκης και Σταθάκης μετά από πολύωρες συζητήσεις, παρουσία στελεχών τους έφτασαν σε συμφωνία μοντέλου διοίκησης αλλά και παραχωρήσεων ώστε να ξεμπλοκάρουν ορισμένες αμφιβολίες αμοιβαίας εμπιστοσύνης. 
Να υπενθυμίσω οτι τέτοια πρόταση είχε γίνει και στην μείζονα αντιπολίτευση παλαιότερα αλλά δεν είχαν καρποφορήσει οι προσπάθειες. 
- Επιτέλους θα μπορέσουμε να δούμε από δω και πέρα μια σύμπνοια απόψεων σε μεγάλα θέματα και έργων και ευχή όλων στις επόμενες εκλογές να δούμε ένα κοινό ψηφοδέλτιο με όλους τους ικανούς του Δήμου μας μαζί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό για να΄ναι αληθινό...