Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΚΑΙ Η ΣΠΟΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μάλλον διέλυσε το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν νοείται τόσοι νέοι πρασινοψηφοφόροι στις εκλογές της ΝΔ.... εκτός κι αν το παίζουν δίπορτο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω αν θα πρεπει καποιος να φοβαται η να στεναχωριεται με τους αδιστακτους που μας "κυβερνουν" σε τοπικο επιπεδο. πολιτικοι χαμαιλεοντες που αλαζουν χρωμα μονο για το συμφερον τους. τετοια ανηθικα πολιτικα οντα στην κισσαμο θα επιβιωνουν οσο βγανει καπνους το φουγαρο που θα εδιωχναν.. οσο επικυνδινο ειναι στο δρομο να βγαζεις λαθος φλας τοσο επικυνδινο ειναι και στην πολιτικη να βγαζεις φλας αριστερα και μετα τις εκλογες οχι μονο να στριβεις δεξια αλλα να γινεσαι ακομα μελος και να συμετεχεις σε εσωκομματικες διαδικασιες αυτονων που κατηγορουσες 30 χρονια. καταφεραν να κανουν τα κοκκαλα και του αντρεα και του καραμανλη και του βενιζελου να τρεμουν ταυτοχρονα
Μ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Αληθευει οτι ο ιδιος ο κ.Δημαρχος και το μισο δημοτικο του συμβουλιο συμμετειχαν στη διαδικασια? Θα μου πειτε δικαιωμα τους να πανε "οπου φυσαει ο αερας τις καλαμιες'' αλλα καμια φορα οι καλαμιες μπορει να αρπαξουν φωτια ας προσεχουν!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη αλλοι ελεχουν τον προεδρο; και αλλοι το συμβουλιο; μπραβο στο πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

Πικροχολα σχολια μαλλον απογοητευσεις. Παντως ειναι γνωστό οτι προσωπα απο την παρεα του Δημαρχου ανηκουν χρονια τωρα σε κομματικους χωρους και νομιζω οτι ειναι επιλογη τους. Καποιοι ομως εχουν μπερδεψει τις δημοτικες εκλογες με τα κομματα και την ιδεολογια. Ας προσεχαν.