Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Πρόεδρος εκλέγεται ο Καρτσωνάκης Γίωργος με 177 ψήφους σε σύνολο 348 ψηφισάντων.
(3 άκυρα και ένα λευκό)
Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ πήραν
1.  Θεοδωρογλάκης Μιχ.          150 ψήφους *Μυθήμνης
2.  Σχοινοπλοκάκης Γιάννης     147 ψήφους *Κισάμου
3.  Φουρναράκης Εμμανουήλ   102 ψήφους *Κισάμου
4.  Κομπογεννητάκης Κωστής  101 ψήφους *Κισάμου
5.  Αντωνογιαννάκη Ευαγ.          82 ψήφους *Κισάμου
6.  Ξηρουχάκης Στυλιανός          79 ψήφους
7.  Ηλιάκης Παναγιώτης              64 ψήφους *Ιναχωριου
8.  Ξηρουχάκης Ξενοφών           58 ψήφους
9.  Αποστολάκη Αντωνία             36 ψήφους
10.Καστανάκη Αικατερίνη           33 ψήφους
11.Λιουδάκης Δημήτριος            30 ψήφους *Μυθήμνης
12.Μενεγάκη Παναγιώτα            13 ψήφους *Μυθήμνης
13.Μαρτσάκης Βασίλης               9 ψήφους  *Ιναχωρίου
Εκλέγονται 10 υποψήφιοι (με αστεράκι) όπου η δέκατη θέση θα αποφασιστεί από την κεντρική επιτροπή μιας και η περιφέρεια του Ιναχώριου αντί για 3 είχε μόλις 2 υποψήφιους στην περιφέρεια της Μύθημνας εκλέγονται και οι τρεις και στην Κίσαμο εκλέγονται οι 4 πρώτοι από τους 8 υποψήφιους. Η 10η θέση βάση των ψήφων αναλογεί στον Ξηρουχάκη Στυλιανό.
Ο έτερος υποψήφιος για την θέση του προέδρου, Πατεράκης Βαγγέλης, βάσει του καταστατικού και εφόσον έχει πάρει το πάνω από το (167 ψήφους) 40% των ψήφων, εκλέγεται σαν 11 μέλος. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα οι παλαιοκομματικες πρακτικες και νοοτροπιες ειναι αθανατες αν δε διανθιστουν και με ανιερες συμμαχιες τοτε θριαμβευουν. Δεν καταλαβενουν ουτε απο αλλαγες αρχηγου πολλω δε απο αλλαγη που εχει αναγκη η ιδια η κοινωνεια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΙΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ[1981-ΕΩΣ- ΚΑΙ ΤΩΡΑ].ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΑΡΧΗΖΗΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ, ΑΧΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ [ΚΑΡΤΣΩΝΗ ΓΙΩΡΓΗ],

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μην μαλλονετε μια μικρη τοπικουλα ειναι σαν της αλλες, ανευφ σημασιας για τον τοπο, επιδει ειναι ανενεργη τοσα χρονια ισως τωρα που ηρθαν καποια πασοκακια και ψηφησαν ιιιιιιισως τωρα δραστηριοποιηθη για δικο τους οφελος,θα δειξη.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον καρτσωνη που παρα τον πολεμο για την στηριξη του τζιτζικωστα τους την εκανε ωραια.. ο παλιος ειναι αλλιως ..γατακια.

Ανώνυμος είπε...

φυσηκα δεν λεει κανεις για το αντιθετο για τον φιλο μας τον καρτσωνη, ηταν παντα του αγωνιστης για το κομμα και προσφερε και αυτος οπως μπορουσε,ουτε λεω φυσηκα να εκδιωθη η να βρεθη στο περιθωριο, απλος καλο ειναι να μπενουν νεοι ανθρωποι να δοκιμαστουν και αυτοι,να αναδηχτουνε και αυτοι, εχουν αλλες ιδεες αλλα οραματα για τον τοπο μας, οταν εμποδισης εναν νεο που θελει να δοκιμαστη να προσφερη απο οποιαδηποτε οδο που νομιζει αυτος σε αυτην την καταραμενη κοινωνια που ζουμε, τοτε λυπαμε, λυπαμε να γινετε αυτο για μια γαμημενη καρεκλα, πηστευω ο φιλο μας ο γιωργος μπωρουσε να προσφερη και εκτος καρεκλας, αλλα δυστηχως αυτο το παλιοκομματικο συστημα εχει καταστρεψη τον τοπο και συνεχηζη να το καταστρεφη,ωσω για τους πασοκατζηδες που ηρθαν και ψηφησαν;, ειναι δημοκρατικο δικαιομα και για αυτους, θα τους κρινη οι κοινωνια αν ειναι πολιτικα προσωπα, και αν εχετε παραπονα για αυτους οι αρμοδιοι οποιοι ειναι ας απευθηνθουνε στα ανωτερω οργανα του κομματος για την διαγραφη τους. ΑΦΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΝ ΕΤΗ 2016.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Ανώνυμε,
Υποθέτω οτι με την φράση σας "καλο ειναι να μπενουν νεοι ανθρωποι να δοκιμαστουν και αυτοι", εννοείτε ΝΕΟΙ στο κόμμα της ΝΔ με τις πλάτες και των αγώνα (αγώνας με πολύ ιδρώτα) των υπερμαχων του παλαιοκομματισμού που κατακρίνετε. Γιατί σε ηλικία δεν νομίζω οτι υπάρχει και η τεράστια διαφορά.
Ξέρετε σε αυτή την μικρή μας τοπική κοινωνία, ολοι γνωρίζουμε ποιος αγωνίζεται για την καρέκλα και ποιος όχι, φάνηκε άλλωστε.

Με σεβασμό στις απόψεις σας,
Ανώνυμη

Ανώνυμος είπε...

Αν θεωρείται ως ανανέωση του κόματος η πρωτοκαθεδρία με οραματιστές....νέα άτομα τα οποία ταξίδευαν από χώρο εις χωρο (πολιτικό) διατυμπανίζοντάς το, και από κόμμα σε κόμμα...
Λυπάμαι αλλά καλύτερα να μας λείπει!!!!!!!!!!!!!

Υ.Σ : Στην πολιτική ορολογία, η μεταπήδηση από έναν πολιτικό χώρο σε άλλον -όταν αυτό γίνετε εκ συστήματος- ονομάζεται: ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΙΣΜΟΣ και ο "αθλητής" ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ.
Από το SALTARE που και στην διάλεκτο μας σημαίνει πηδάω.

Ανώνυμος είπε...

Ενωουμε απο τους σημερηνους νεοτερους εκλεγμενους συμβουλους.