Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

CRETA DIVINA

Με φόντο τον Μπάλο η επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Θεϊκή Κρήτη»(Creta Divina) που γυρίστηκε στην Κρήτη προβάλλοντας τον Μινωικό Πολιτισμό, την παράδοση και το φυσικό περιβάλλον του νησιού.
Η ταινία σε σκηνοθεσία-σενάριο του Φώτη Κωνσταντινίδη γυρίστηκε με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και πρωταγωνιστεί ο διεθνώς γνωστός Άγγλος ηθοποιός Robert Powell.
Την Κίσαμο εκτός απ΄ την φώτο που αποδεικνύει οτι η Κίσαμος με τις ομορφιές της είναι από μόνη της καλή εκπρόσωπος παρών στην παρουσίαση και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Σημανδηράκης Παναγιώτης.
Κύρια ομιλήτρια η Γ.Γ του υπουργείου πολιτισμού κ. Βλαζάκη Ανδρεαδάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: