Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Στις προθέσεις του Σταύρου Αρναουτάκη ήταν να διορίσει ξανά αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος το Νίκο Καλογερή ο οποίος είχε παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος στις εκλογές. Και φυσικά η υπογραφή διορισμού ήταν εύκολη, αλλά μια κάποια διαδικασία προβλεπόταν ώστε να καταλήξει σε ΦΕΚ. Και υπολόγιζαν ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα το...είχαν, αλλά η δημόσια διοίκηση έχει αλλάξει. Τη μία μέρα υπέγραψε ο περιφερειάρχης, την άλλη (29 του μήνα!) ήταν στο ΦΕΚ οπότε ο Καλογερής επιστρέφει και τυπικά στα καθήκοντά του!

Χαχαχα Η δημόσια διοίκηση άλλαξε η οτι ο περιφερειάρχης το απαίτησε; Καλά θα μας τρελαίνεται εδώ περιμένουν χιλιάδες αδιόριστοι το ΦΕΚ Που δεν έρχεται για χρόνια και σε μια μέρα το βγάλανε στον αντί... είμαστε τελικά για γέλια και για κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: