Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Μήπως αφού πάρουμε την σχετική άδεια, μπορέσουμε και βάψουμε τις διαβάσεις επί της Ηρώων Πολυτεχνείου; Ειδικά έξω από την Εθνική τράπεζα και το καφενείο Χαραλαμπάκη είναι ο δρόμος αδιάβατος. Μάλιστα όλοι σχεδόν οι μαθητές περνούν από εκεί.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και παραπέρα και όπου χρειαστεί... η αδιαφορία ορισμένων έχει φτάσει σε πολύ επικίνδυνο σημείο για όλους μας!!!
Φυσικά δεν σχολιάζω για τις μονοδρομήσεις ......αν και τα έργα έχουν τελειώσει στην Ομογενών Αμερικής εδώ και 6 μήνες οι δρόμοι απροσπέλαστοι από τα παρκαρισμένα ....μάλλον τα σήματα για τις μονοδρομήσεις τα έχουν παραγγείλει στο Μαλάουι και αργούν... μας έχουν κάνει εμπάργκο!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλα σας παραμπεπω στην επιστολη Χανιωτισας στο zarpa.gr ετσι ισως καταλαβουν καποιοι τι συμβαινει σε αλλους δημους και τι εστι παιδεια και πολιτισμος.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

τι είναι το zarpa και για ποια Χανιώτισσα λες...μήπως νομίζεις οτι όλοι διαβάζουμε zarpaq;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Zarpa.gr ειναι κ.Γιαννη ειναι χανιωτικο ειδησεγραφικο σαιτ .

π.Αλέξανδρος Φαντάκης είπε...

Α' Γυμνάσιο ----- Β' Δημοτικό