Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

Η Ο.Μ. Κισάμου του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει το θετικό εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου που ανανέωσε την εμπιστοσύνη του λαού. Η πορεία που ξεκίνησε από το Καστέλλι με την ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα κατέληξε σε μια ιστορικής σημασίας εκλογική νίκη.  Η συνέλευση ευχαριστεί κάθε μέλος και φίλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κίσαμο για την συμβολή τους στη συλλογική προσπάθεια που αποτυπώθηκε σε πολύ καλά ποσοστά στην περιοχή μας. 
Η ανάδειξη τεσσάρων βουλευτών στα Χανιά μάς γεμίζει ευθύνες απέναντι στους πολίτες. Το κόμμα μας θα στηρίξει το κοινοβουλευτικό έργο και θα το εξειδικεύσει πάνω στα τοπικά προβλήματα. Προκρίνουμε ως άμεσες προτεραιότητες την επεξεργασία προτάσεων και λύσεων σε θέματα αγροτικά και τουρισμού, ενώ ιδιαίτερη πρέπει να είναι η ενασχόληση με τις ανάγκες της Υγείας και της  Παιδείας στην περιοχή μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ Κισάμου φιλοδοξεί να δυναμώσει την φωνή της τοπικής κοινωνίας και να την συνδέσει με το κυβερνητικό έργο. Η ενδυνάμωση του κόμματος θα κάνει και την φωνή των πολιτών ισχυρότερη. 
Στα πλαίσια αυτά θα ανακοινωθεί σύντομα πρόγραμμα περιοδειών του κόμματος στα χωριά της περιοχής με την παρουσία βουλευτών του κόμματος. 
Η Συνέλευση της Ο.Μ. Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: