Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΜΑΤΑ;

Απλή σκέψη σχετικά με τις 40 θέσεις που θα κληρώσει ο δήμος στους οδικούς άξονες για το υπαίθριο εμπόριο...αν φυσικά περάσουν από την περιφέρεια.
- Λέμε ότι στον οδικό άξονα προς το Ελαφονήσι οι θέσεις θα είναι 5 -6, και στο πιο καλό σημείο το Τοπολιανό φαράγγι θα κληρωθούν 3 μόνο θέσεις....αν λοιπόν αυτές τις 3 θέσεις τις πάρουν κάποιοι μη Κισαμίτες τι θα γίνει;
Μήπως θα έχουμε τον πόλεμο του υπαίθριου εμπορίου τότε; Μήπως θα έπρεπε η αντιμετώπιση των υπαίθριων πωλητών να είναι διαφορετική; Είμαι σίγουρος ότι με αυτή την κατάσταση μόνο καλό δεν θα βγει και είναι γνωστό που θέλουν οι πωλητές να στήσουν τους πάγκους τους...τι να την κάνουν την θέση στο Σάσαλο ή στα Χαιρεθιανά....όλοι θέλουν Ελαφονήσι-Φαλάσαρνα -Μπάλο, άντε και σε καμιά στροφή έξω από την πόλη!!
Β.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: